Independent Vision
Tattoostudio & Artgallery
Breesaapstraat 29 A
1975 CA IJmuiden

 

 

 

 Deut sais ...

Copyright notice


 Deut & Darko sitting in front of the wall painting which is just finished done after invitation at Wat Bua Luang, Temple of the Royal Lotus Thailand 2006.

continued and now painting to donate for the Tibetan people!

This cooperation between Deut and Darko resulted in a mixed media painting, which will bring the lucky buyer of this unique piece of art, eternal bliss and happiness.

size: 120 cm by 120 cm

Will be sold for the highest bid.
Zal per opbod verkocht worden aan de hoogste bieder.

opbrengst voor tibet, klik hier voor vergroting


latest bid: € 799,-


Eindelijk is het zover. "Deut de independentinker" zijn nieuwe shop heeft zijn deuren geopend. Na een decenima van on the road op diverse continenten,is hij voor anker gegaan in zijn good old home town Ymuiden. Hij houd zich voornamelijk bezig met de Oceanic style tattoos, d.w.z. Polynesian tattoo, Marquesan tattoo, Tahiti tattoo en Maori kiri tuhi style tattoos.Daarnaast gaat zijn interesse uit naar de oriental style tattoo zoals Japans, Thai style tattoos en Buddha en Hindu gerelateerde tattoos met afbeeldingen van o.a lord Buddha, lord Ganesha, Shiva, Uma,Kali, Paravati, enz. of sacred calligraphy zoals mantra's en symbolen, met invloed vanuit Nepal, Tibet, india, China, JApan, Buthan, Bali Indonesia, enz. Maar ook de Borneo headhunter style uit Sarawak Malasya, of de Haida style van de North American Indians.Hij beschikt over een zeer uitgebreide boekencollectie betreffend Primitieve volkeren kunst van over de gehele wereld, Oceanic art, Oosterse religie, en nog vele andere onderwerpen, dus zoek je iets speciaals, ben je bij "Independent Vision " aan het goede adres. Deut heeft verschillende van deze stijlen intensief en veelal in het land van herkomst bestudeerd. En is zodoende bekend met de beeldtaal en betekenis van deze stijlen.
De tatoos uit deze contereien hebben ieder hun eigen verhaal aangaande de drager van de tattoo, met gebeurtenissen e.d. uit het verleden, maar ook het heden en de toekomst worden er in verwerkt, die te maken hebben met Familie, Bescherming, Reizen, Onafhankelijkheid, Geluk, Voorspoed, Liefde ,enz.enz.Alle tattoos worden Custom of Freehand gezet, d.w.z. hij "Tailort" een schets op het gewenste lichaamsdeel rekening houdend met de atonomie en flow van het lichaam, wat uitermate belangrijk is voor een goed eindresultaat.Al dit wordt voorafgegaan van een tekensessie, voor info hierover kun je Deut mailen
of bellen 06 466 91 377 ....tussen 9 en 11 uur s'ochtends . De Tattoostudio heeft volgens de nieuwe Privacy richtlijnen voor tattooeeren een apparte behandelruimte die is afgescheiden van het atelier gallerie gedeelte, zodat u niet tentoongesteld ligt aan het bezoekend publiek.In de nieuwe studio is er nu ook ruimte gemaakt voor een atelier en Artgallery met schilderijen Aquarels en tekeningen van Deut en Friends.Maar ook kunstvoorwerpen verzameld tijdens een van zijn vele reizen, voornamelijk gebaseerd op Buddhist, Hindu en Tibal artwork.